Annons
Annons

Senaste

Stefan Schwarz i nya Mästarnas mästare

Stefan Schwarz i Mästarnas Mästare

Foto: Patrik Österberg/Scanpix/Svt

Bronshjälten från fotbolls-VM 1994, Stefan Schwarz, blir den tolfte och siste deltagaren att ansluta till den kommande säsongen av Svt:s succéprogram Mästarnas mästare som spelas in i Ungern under september.

Annons

Det är ett riktigt bra gäng de har lyckats få ihop i år. Igen. Gunde Svan får väl räknas som favorit? Fast det känns som om många kan vara med och utmana om titeln denna gången, bland annat nyss nämnda Schwarz. Själv har jag alltid gillat Håkan Loob. Och Victoria Sandell-Svensson är nog inte otränad… Och Pernilla Wiberg är det ju krut i… Nej, det är omöjligt att gissa. Vem tror du har störst chans?
Ska bli väldigt spännande i alla fall. Jag längtar redan. Fast det kommer inte att sändas förrän våren 2012. Den som väntar på något gott… 🙂

Alla deltagarna:

Anders Järryd, tennis
Victoria Sandell-Svensson, fotboll
Gunnar Larsson, simning
Anna Le Moine, curling
Gunde Svan, längdskidor
Susanne Ljungskog, cykel
Magnus Wislander, handboll
Linda Haglund, friidrott
Håkan Loob, ishockey
Annichen Kringstad, orientering
Pernilla Wiberg, alpint
Stefan Schwarz, fotboll

Micke Leijnegard, programledare för Mästarnas mästare, ser fram emot årets omgång:

– Återigen får vi se en samling världsstjärnor i Mästarnas mästare, säger Micke Leijnegard i ett pressmeddelande från Svt.
– Och dessutom några som den stora publiken kanske glömt bort men det här programmet har en magisk kraft som gör att forna stjärnor tänds igen. Jag har längtat efter att inspelningarna ska börja ända sedan jag kom hem från Cypern.

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas