Annons
Annons

Senaste

Sporthelg i Stockholm

Jag var i Stockholm i helgen. Återkommer om anledningen till det senare i veckan. Men det hade inget med sport att göra. Fast det blev ganska mycket sport ändå.

När jag kom med tåget i fredags kväll hade det precis varit The Color Run Night och jag stötte på färgglada löpare överallt. Sedan bara fortsatte det i sportens tecken:

Annons
jag hamnade mitt i någon slags halvmara på lördagen.

Jag hamnade mitt i någon slags halvmara på lördagen.

Hade tänkt se MFF-Elfsborg på O´Learys men tänkte inte på att jag var i Stockholm. Där bryr de sig inte så mycket om MFF ;-) Men de var flexibla och lät mig låna el och sitta och se matchen på min telefon så jag såg ju faktiskt matchen på O´Learys ändå :-)

Hade tänkt se MFF-Elfsborg på O´Learys men tänkte inte på att jag var i Stockholm. Där bryr de sig inte så mycket om MFF 😉 Men de var flexibla och lät mig låna el och sitta och se matchen på min telefon så jag såg ju faktiskt matchen på O´Learys ändå 🙂

På söndagen år jag brunch på Strandvägen och då fick jag bästa utsikten över ett cykellopp. Mycket sport i Stockholm den helgen som sagt.

På söndagen år jag brunch på Strandvägen och då fick jag bästa utsikten över ett cykellopp. Mycket sport i Stockholm den här helgen som sagt.

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas