Annons
Annons

Senaste

Sommarlov men inte sovmorgon…

Sommarlov. Man minns ju hur härligt det var.

Och nu har alltså mina barn sommarlov. Det finns även ett program som heter ”Sommarlov”. Som sänds live varje dag. Där man kan vara publik. Gratis. Av tradition sänds detta program här från Malmö. Vilket gör att varenda barn i Malmö ”måste dit”.

Annons

Minns ni Solstollarna? På deras inspelningar/konserter var jag och hängde så mycket jag kunde när jag var barn. De hade ju stora gästartister också. Anna Book, Samantha Fox, Lili och Susie, Britt Dahlén… Det var tider det. 😉

Nuförtiden heter programmet, som sagt, Sommarlov. Och det är klart att mina barn vill vara där. Och det är klart att man vill göra sina barn glada. Så vi åkte dit i morse. I god tid. Trodde jag.

Men just idag var det Anton Ewald som gästade programmet. Vi var inte de enda som hade prickat in just denna dag för att sitta och frysa i blåsten på en kulle för att få se honom på nära håll kan jag säga…

Fast mina barn sprang i förväg under tiden jag parkerade och lyckades (såklart) fixa en plats precis där Anton stod och sjöng och gick förbi. Både under repetitionerna och under livesändningen. Barnen var väldigt nöjda och nu vill de (nåja, tioåringen i alla fall) dit varje fredag när det är gästartister på gång… Vi får väl se hur det blir med det. Man måste ju gå upp hur tidigt som helst för att få hyfsade platser.

Nu börjar jag mitt sommarlov! Fast jag kanske dyker upp lite här i bloggen ändå. Allsång på Skansen i Stockholm, lite jobb under Dansbandsveckan i Malung och en konsert med Robbie Williams i Köpenhamn är några av punkterna på mitt semesterschema.

Förutom att jag kommer att vara på ”Sommarlov” varje fredag då. 😉

Trevlig sommar, hoppas solen skiner över er var ni än är!

Nu ska jag åka hem och se om barnens gula ballong kom med i tv 🙂

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas