Annons
Annons

Senaste

Snälla, stanna på Svt

Foto: Karl Nordlund

Det är med sorg i hjärtat jag vaknar upp dagen efter OS-avslutningen och kommer på att Svt inte kommer att sända vinter-OS i Sotji 2014 och sommar-OS i Rio De Janeiro 2016. Trodde först jag drömt en mardröm men det är ju tyvärr sant.

Annons

För deras sändningar från London har verkligen inte gått av för hackor.

Lättsamt, trevligt, kunnigt, påläst, avslappnat och proffsiga produktioner. Dessutom en väldigt bra hemsida och ett smörgåsbord av OS-sändningar på Svt play, bara att välja och vraka!

Jag brukar ju beklaga mig över tv-licensen men jag har inte sagt ett ljud på hela sommaren, jag lovar. Och jag lovar att aldrig beklaga mig igen om Svt köper rättigheterna efter 2016. Lovar!

MTG kan säkert göra ett bra jobb men det kommer aldrig att bli lika bra som hos Svt. Jag som dessutom bara har tillgång till två av MTG:s kanaler kommer att bli utfattig när det är OS nästa gång och jag måste betala dyra pengar för att få se sportsändningar som är överfulla med reklamavbrott.

Och snälla André, Jonas, Jacob, Marie, Yvette, Chris, Johan, Staffan, Katarina med flera. Låt er inte köpas över till MTG. Stanna på Svt och fortsätt bjuda på bra sportsändningar kring de evenemang ni fortfarande har rättigheter till.

Tack för denna gången.

När börjar vinterstudion?

 

 

LÄS OCKSÅ

(22)
(0)Annons

  • Bjorn

    Hej. Det var på G ? ett lagförslag som skulle göra det möjligt för alla att kunna se större evenmang, liknande OS, utan att behöva ha tillgång till betalkanaler. Vet inte vars jag läste/hörde det, och vad som hände. Måhända ett populistiskt förslag från något mindre parti.

  • Hej Bjorn. Jag tror att MTG fick lova att visa ett visst antal timmar i ”fria” kanaler. Sedan väljer de ju själva vad de vill visa där… Det finns fyra ”fria” kanaler inom MTG men om man, som jag, har parabol och Canal Digital har man bara tillgång till två av dem…


Annons

Senaste från allas