Annons
Annons

Senaste

Snacka går ju Petter… men du ska kunna åka skidor också

Att vara kaxig, uppkäftig och allmänt dryg brukar inte vara något man kan beskylla svenska idrottare för. Därför har det varit lite kul att följa ordkriget mellan det norska och svenska herrlandslaget i längdskidor. Jag tänker förstås på Petter Northug, spurtkanonen som inte har ordet ödmjukhet med i sitt uppslagsverk.

Annons

Petter och hans stab skulle aldrig kunna erkänna att exempelvis Marcus Hellner är bättre på något sätt, inte ens när Marcus vinner. Och när Petter inte kunde vara med i helgens tävlingar i Gällivare så hette det såklart att han hade vunnit allt och varit snabbast både på längden och tvären. OM han varit med. Men det var han inte… Och nu visar det sig att han kanske tränat lite FÖR mycket så att han riskerar att missa VM i Holmenkollen senare den här säsongen.

Så bekvämt för norrmännen. Då kan de ju fortsätta att hävda att Petter är bäst i världen och att han hade vunnit allt. OM han hade varit med. Jag hoppas verkligen att han kommer till start och att svenskarna visar var skidorna ska stå. Och det är ju synd om Petter om han inte får en ärlig chans att slå Marcus Hellner, Petter har ju till och med ett foto av Marcus på sin spegel hemma för att bli riktigt taggad. På gränsen till vansinne tycker jag… men om det funkar för honom så… VM i kaxighet däremot, där är det nog ingen som slår honom 😉

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas