Annons
Annons

Senaste

Slut på interna slagsmål

De log. De svarade på frågor. De är glada. Det var min första reaktion när jag såg sporten på teve i går kväll. Mellberg svarade på frågor om Zlatan. Och log. Ola Toivonen sade visserligen varken bu eller bä som vi inte visste redan men han log. Skrattade. Skojade.

Annons

Och det fortsatte idag. Glada miner. Glad träning liksom.

Annat var det 2002 på en träning när Olof Mellberg och Fredrik Ljungberg inte såg sååå glada ut om man säger så. Kommer ni ihåg?

Det var ju värst vad det verkade livat och uppåt och öppet med allting nu då helt plötsligt. 🙂 Jag vet att man inte vinner fotbollsmatcher genom att gå omkring och vara glad. Men. Ändå. Det känns bra det här.
Är det Hamrén-effekten efter alla ”muntra” år med Lagerbäck? Är det en återvändande Zlatan som lyfter humöret? Eller kanske bara en glad Zlatan?

Jag längtar i alla fall till den 7 september när Zlatan kommer ”him” till Malmö för att spela på underbara Swedbank Stadion. Som kommer att bli fullsatt. Jag ryser bara jag tänker på det. Sånt gör mig glad. 🙂


P.S Läser ni Leifbys liverapporteringar på Aftonbladet? Så rolig han är den mannen. Idag var det någon som frågade om han tror att Zlatan kommer att göra mål mot ungern och han svarade:
Det gör han alltid mot Ungern. Eller så hoppar Allbäck in och gör två. Det är så det brukar fungera mot ungrarna. Stackars ungrare, de måste avsky det svenska fotbollslandslaget.”


LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas