Annons
Annons

Senaste

Skidbubblan som blev mello-bubblan

Jag försöker verkligen, det gör jag. Men det är inte lätt för mig att hänga med i skidor och skidskytte just nu. Det är mycket annat som pockar på min uppmärksamhet om man säger så. Dessutom har det ju inte vimlat av svenska medaljchanser på något sätt. Mest spännande so far måste varit herrarnas jaktstart i skidskytte. Fast jag har redan glömt hur svenskarna placerade sig…

Annons

För jag är mest i Melodifestival-bubblan just nu. Åker till Skellefteå på fredag för att bevaka deltävling 3. Och, som min kollega Charlotte sa efter att ha varit i Göteborg i helgen: ”När man är där så är det så intensivt att man till slut nästan börjar tro på att det är den viktigaste händelsen världen just nu”. Tokigt. Och intensivt. Men också kul.

Men ikväll ska jag se Sverige ta medalj i den alpina lagtävlingen hade jag tänkt mig! Nu är jag inte hemma just då så jag hoppas verkligen att Svt Play låter klippet ligga uppe lite längre än sist jag skulle titta. Och att min man inte säger ”Menar du det här om när Sverige tappade medaljen i sista åket?” när han ska leta upp programmet till mig. Och anledningen till att han får leta är just för att jag inte ska råka se hur det har gått innan jag börjar titta…  😉

 

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas