Annons
Annons

Senaste

Skicka pengarna då!

Bedrägerier på nätet och skräppost är, som ni säkert vet, två av mina absoluta favoritgrejer att skämta om.

Även om det garanterat inte var så roligt för kvinnan som jag skrev om HÄR» för ett tag sedan så kan jag inte låta bli att skratta när det ramlar ner sånt trams i inkorgen. Precis som alla dessa gångerna…

Annons

Just nu verkar jag antingen ha hamnat på alla bedragares mejlinglistor samtidigt eller så har jag bara varit väldigt förvirrad och betalat typ ALLA mina fakturor två gången. Bara till att håva in pengarna nu då?

telia

Vad trevligt att nordbnk har börjat skriva god morgon! Eller kommer det från telia? Eller fån något som heter teli1? Konstig e-postadress i vilket fall som helst. Och jag har ju aldrig betalat något till Nordbnk/Telia/teli1 med mitt kreditkort? För hade jag gjort det så hade de ju haft kontonumret och kunna sätta in pengarna utan att skicka felstavade mejl till mig?

telia2

Hallå på er också! Men jag är ju inte kund hos Telia. Kan ni vara snälla att skicka tillbaka BÅDA betalningarna, tack.

 

visaspam

Japp, desto fler bedrägerier det finns där ute, desto fler bedragare tror att de själva kan hitta på bedrägerier som baserar sig på att folk inte vill bli bedragna av bedrägerier. Lika bra att uppgradera betalningssystemet helt enkelt.

visaspam2

En av min beställning alltså. Och en automatisk meddelande. Och ett utropstecken. Underskrivet av ”Security Team 2014”. Ge er.

LÄS OCKSÅ

(10)
(0)



Annons


Annons

Senaste från allas