Annons
Annons

Senaste

Ska vi gå hem till dig eller hem till mig?

Kvällens konferencier (och lite hovmästare också faktiskt) var Anders Timell.

Jag blev verkligen positivt överraskad av Ladies Night i fredags. Speciellt Magnus Uggla var rolig att se live, man rycks verkligen med när han river av sina gamla godingar. Och Martin Stenmarck och Andreas Johnson är ju alltid bra. Jag trodde att det skulle vara mer ”under bältet” men det höll sig trevligt nog på en bra nivå hela kvällen. Som en konsert med flera artister helt enkelt. Till och med ”uppvärmningen” var bra, bland annat sjöng vi allsång till Purple Rain. Det är ju inte varje dag man gör det…

Annons

Och så var det ju himla trevligt att träffa våra återförsäljare som säljer Allas där ute i butikerna!
Och så var det ju himla trevligt att träffa trevlige Anders ”jag kan inte vara still (eller tyst) en sekund” Timell.
Och så var det väldigt trevlig att min kollegas man skickade oss små uppdateringar av fotbollsresultatet hela tiden så att vi kunde hänga med där på ett hörn.
Och sedan avslutade jag helgen med att gå och titta på musikalen Evita, med Charlotte Perelli i huvudrollen, i går kväll.

I kväll blir det hemmakväll! Då ska jag nämligen börja packa inför mitt USA-äventyr. 🙂

Jag hade tänkt ladda upp några filmer, bland annat en som innehåller rubriken till det här blogginlägget, men de var för stora för den här bloggen så det blir lite bilder från helgen istället:

Mingel.

Mer mingel.

Killar på scenen. Tjejer i publiken.

Andreas Johnson i extremt motljus...

Charlotte Perelli som Evita. Foto: Malin Arnesson

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas