Annons
Annons

Senaste

Ska man ändå vara sjuk kan man ju passa på när man är ledig

Messi har inte haft någon julstress, han har mest legat och sovit under granen.

God fortsättning! Hoppas att alla haft en härlig jul- och nyårshelg!

Jag var nog inte snäll förra året för tomten kom först med lite influensa och sedan med en dubbelsidig ögoninflammation (4 timmar på vårdcentralen på nyårsafton bara för att få recept på en salva som sedan visade sig vara slut på Apoteket…).

Annons

Men nu är jag på benen (och kan se ordentligt) igen! Idag är det mest träningsvärk jag lider av eftersom jag, helt oavsiktligt, kom i kontakt med en så kallad ”crosstrainer” igår. Haha 🙂

Men jag har i alla fall klarat av att fira jul och nyår ordentligt! Och gå på mellandagsrean på det nya trevliga köpcentret Emporia här i Malmö. Och titta på en massa sport såklart.

Den här helgen var det så mycket sport att jag knappt hann med i svängarna! Tour de Ski, skidskytte, slalom, ishockeyfinalen… Teven har verkligen gått varm. I Lördags satte jag på en teve på ovanvåningen och en på nedervåningen och passade på att städa ut julen, och städa hela huset, samtidigt som jag följde alla sportsändningar.

Men igår unnade jag mig ett par timmar i soffan mellan den där crosstrainern och familjebowlingen på kvällen. Det var jag värd 🙂

Det här är faktiskt den enda bilden jag har från julafton. Och det är inte ens jag som tagit den... Men det fanns julklappar också. Och de var trevliga, berättar mer om dem i morgon.

Nyår. Så här fina blir ögonen på bild när man har ögoninflammation.... 😉

Nyårstårtor.

Typiskt skånskt vinterväder...

Bowling i mörker och neonljus.

 

 

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas