Annons
Annons

Senaste

Silly Season för barn…

Barn med fotboll

Stackars min yngsta dotter. Nu tänker ni att det är synd om henne för att hennes mamma är ohälsosamt intresserad av sport? Och så kan man naturligtvis se det men det är inte det jag tänker på. Fyraåringen försöker verkligen hänga med i fotbollsturerna men det är inte lätt alla gånger:

Annons

* Från början fick jag förklara för henne att MFF och Zlatan inte är samma sak och då blev hon förvirrad och undrade vem man då skulle heja på av dessa två :-).

* Vid ett tillfälle var hon på en sport- och fritidsanläggning här i Malmö med min mamma. Ett Korplag spelade fotboll och hade blå/röda tröjor. Högt och tydligt deklarerade hon för sin mormor (och alla andra i närheten) att ”hon inte kunde se Zlatan någonstans”. Han borde ju vara där för han har en sån tröja…

* I förrgår blev förvirringen total. Vi var och bowlade på O´Learys och när vi skulle äta visade nästan alla teveapparaterna Barcelonamatchen. ”Titta mamma – där är Zlatan” säger dottern stolt. Och förstod inte alls när jag förklarade att han spelade i ett annat lag nu som har andra färger på sina tröjor.

Ja, det är inte lätt att vara liten, och jag kan försäkra er om att jag inte tvingar mina barn att titta på sport om de inte vill (bara lyssna ;-)) men hon verkar uppriktigt intresserad av fotboll, till mammas stora glädje. 🙂

Trevlig helg!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas