Annons
Annons

Senaste

Sex, droger och rock’n roll?

I går när jag hade gått och lagt mig hamnade jag mitt i reprisen av ”Här är ditt liv” med Mats Wilander. Där det bland annat pratades om hans ”kokainskandal”. Som jag antingen hade glömt bort eller förträngt. Men han är ju inte den enda med drogskandaler inom sportens värld:
Det skvallras om att Magnus Hedman ska vara med i den svenska versionen av Celebrity Rehab. Några andra kändisar som det ryktas om i denna såpa är Camilla Henemark, Olle Ljungström och Jane Timglas. Det programmet kommer jag nog inte att ställa klockan efter känner jag…
Och på tal om kokain så ska Patrik Sjöberg skriva en självbiografi. Till. ”Boken kommer att skapa rubriker” säger han. Oj, vad spännande. För det har du ju aldrig gjort förr. 😉

Annons

***

Äntligen! Zlatan gjorde sitt första ligamål Milan-tröjan. Fast jag såg det inte för jag var och bowlade med familjen och bowlingstället visade Barcelona istället. Funkar fint det också. 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons

  • Låter spännande med Patriks självbiografi, den vill jag läsa! Har du förresten sett amerikanska Celebrity rehab med Dr Drew, han är mysig 🙂

  • Johanna

    Gunilla: Om du gillar självbiografier från före detta idrottsmän som skapat rubriker så kommer även Frank Andersson med en nu i september. Den heter ”Sanningen om lögnerna”. 😉 Jag har bara sett Celebrity rehab som hastigast, och kan tyvärr inte minnas Dr Drew…


Annons

Senaste från allas