Annons
Annons

Senaste

Semesterrapport 3. Robbie Williams, bergochdalbanor och fiskar

Fångsten plockades upp i ösregn och åska…

Som jag har roat mig i sommar! Efter Stockholmsresan och Dansbandsveckan i Malung har det fortsatt i ungefär samma tempo…

Först: Robbie Williams-konsert i Köpenhamn. Så himla bra! Han vet verkligen hur man underhåller en publik den mannen.

Annons

Sen: En tur till Bakkens tivoli norr om Köpenhamn med barnen. Vi hade verkligen bättre tur med vädret än när vi var på Gröna Lund och jag åkte bergochdalbanor hela dagen.

Slutligen: Ett par lata dagar i min mammas stuga i Blekinge skärgård. Och fiske. Det har varit ett par riktigt trista år när det gäller fisket kring ”vår” ö men nu har det tagit fart igen. 23 finfina abborrar fick vi, även om vi fick hämta in nätet samtidigt som det åskade. Hu, vad obehagligt! Två gäddor fick jag också med kastspö, fast de kastade jag i igen, för mycket ben i dem tycker jag. Men abborrarna åt vi upp på kvällen. Mums!

Nu: Sitter jag på redaktionen igen, jobbar, tittar ut över solskenet, planerar för Allas medverkan på Malmöfestivalen och drömmer om ett kvällsdopp 🙂

Robbie williams i Köpenhamn

I väntan på Robbie Williams…

… var humöret på topp!

Robbie williams i Köpenhamn

Robbie i motljus.

Kul i bergochdalbanan på Bakken!

Yngsta dottern metade för första gången. Dock utan att få napp…

En av mina gäddor. Som jag dock inte vågade hålla i själv, jösses vad de sprattlar och bits innan man lyckas släppa i dem igen.

En tur till marknaden i Tingsryd hann vi också med mellan fisketurerna. Knappt något folk alls…

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas