Annons
Annons

Senaste

Semesterrapport 2. Dansbandsfeber i Malung

Tony Irving och Johanna Svan dansar

Jag har dansat med Tony Irving, varit på galamiddag, buggat för första gången i mitt liv och lyssnat på fler dansband än jag kan räkna till.

Och allt detta hittade jag på under tre roliga och fartfyllda dagar under Dansbandsveckan i Malung!

Annons
guldklave-vinnare

Jan-Åke Glavén med sin Guldklav.

Det hela inleddes med Guldklaven-galan i söndags. Kul såklart, det är ju inte varje dag man får gå på gala! Jag hade dessutom tur att hamna mitt i vimlet av vinnare. Vid samma bord som mig satt exempelvis Jan-Åke Glavén, från Expanders, som blev utsedd till Årets musiker. Och just bakom mig satt bandet Elisa´s som vann en Guldklave för årets låt. Mer om galan kan du läsa här.

Under måndagen följde jag med Arvingarna på nära håll för att se hur de laddade upp inför sin spelning (här kan du läsa den artikeln).

Och i tisdags var det dags för en riktig utmaning. Jag var med på en dansskola med Tony Irving och Cecilia Ehrling från Let´s Dance. Hahaha… Foxtrot var det som gällde och hur det gick för mig kan du läsa här.

Dessutom har jag träffat massor av trevliga människor, både kollegor, Tony Irving och otroligt trevliga dansbandsmännsikor som Christina Lindberg och medlemmar från band som Thorleifs, Sten & Stanley, Arvingarna, Scotts, Donnez, Holidays, Extas och Callisto. Christian Haraldsson, sångare i Extas, och Simon Lindberg, musiker i Donnez, gjorde dessutom, liksom Tony Irving, tappra försök att lära mig dansa en av kvällarna. Det gick… sådär 😉

Vi på Allas har förresten bokat Scotts för en spelning på Malmöfestivalen den 17 augusti – missa inte det! Kommer du en timme i förväg får du dessutom möjlighet att vara med på Tony Irvings dansskola. Har du riktig tur och är sugen på ett gott skratt kommer du att få se mig också dansa då…

Thorleif signerar i MalungTill sist vill jag bara passa på och be om ursäkt till alla människor som ville få en skiva signerad och ta ett foto med Thorleif Torstensson i måndags när han var i tältet som vi delade med Se & Hör. Hur jag än försökte gömma mig så tror jag att jag lyckats komma med på en hel del av de bilderna…  Hur min vy såg ut den dagen ser du här till höger.

Sedan hann jag hem precis lagom för att gå på fotboll och se MFF besegra Hibernian med 2-0 här i Malmö igår.

Det har varit en riktigt rolig vecka helt enkelt!

Nu fortsätter jag min semester med lata dagar, total omgörning av ena dotterns rum och på måndag är det dags för Robbie Williams-konsert i Köpenhamn!

Trevlig helg!

Festval-Johanna på röda mattan innan Guldklaven

På röda mattan innan Guldklaven 2013.

arvingarna och Festival-Johanna

Med Arvingarna strax före deras spelning.

Festival-Johanna med Thorleif

Jag var ju tvungen att ta ett foto med Thorleif Torstensson där jag inte stod i bakgrunden… 😉

Festival-Johanna och Sten & Stanley

Med Sten & Stanley i Allas och Se & Hörs tält.

Här pustar jag ut efter foxtrotlektionen…

Larz-kristerz tåg

Tåget jag åkte med mellan Mjölby och Borlänge i söndags hette, passande nog, Larz-Kristerz 🙂

Danslektion med Tony Irving

Jag överlevde en danslektion med Tony Irving!

scotts i Malung

Missa inte Scotts på Malmöfestivalen den 17 augusti!

Heja MFF!

 

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas