Annons
Annons

Senaste

Semesterrapport 1. Allsång och ösregn – check!

 

Efter att ha inhandlat regnponchos var jag och barnen redo för Gröna Lund i ösregn.

Vi var på Allsång på Skansen i tisdags, jag och mina flickor. Det var första gången jag var där. Jösses. Vad. Mycket. Folk! Vi kom till Skansen vid tvåtiden på eftermiddagen och redan då var det helt fullt framför scenen. Nu orkade vi inte stå och köa hela dagen så vi gick en tur på Skansen och hade lite picknick innan tv-sändningen drog igång. Barnen var lyckliga för att de fick se Anton Ewald (för andra gången på en vecka…) och jag var lycklig för att Håkan Hellström körde en timmes konsert efter själva Allsången. Alla glada och nöjda med andra ord.

Annons

Riktigt lika kul var det inte när vi vaknade i onsdags. Jag hade planerat att vi skulle åka ut en tur i Stockholms skärgård (som varken jag eller mina barn har besökt) men just i onsdags öppnade himlen sig i Stockholm och det verkligen ösregnade.

Så, till barnens stora glädje, fick det bli en tur till Gröna Lund istället. Det var blött. Riktigt blött. Men framåt eftermiddagen klarnade det faktiskt upp och den stora fördelen med regn är ju att det inte är några köer till karusellerna så barnen åkte, åkte, åkte och åkte (själv åkte jag bara bergochdalbanan Twister – är barnsligt förtjust i bergochdalbanor!). och sedan vann vi, vår vana trogen, ett stort kexchoklad också! De fick nästan kasta ut oss när de stängde klockan 23…

På flyget upp till Stockholm tyckte barnen det var väldigt spännande att både Björn Ranelid och Linda Bengtzing var med på samma plan som oss. Och jag skulle vilja skicka ett stort tack till Linda som inte bara tog sig tid att prata med mina barn och fotas ihop med dem på flygplanet. Dessutom gick hon fram till äldsta dottern när vi gick av planet och stod och pratade med oss en lång stund medan hon väntade på sitt bagage, uppriktigt intresserad av att prata med oss. Mina barn var överlyckliga, det är härligt med artister som verkligen tar sig tid med sina fans – döttrarna kommer att leva på det länge.

Själv missade jag både damernas öppningsmatch i EM i onsdags och MFF:s match mot Drogheda igår. Och dessutom missar jag MFF:s match på söndag också, för nu är det dags för mig att ta en liten paus från allt detta semestrande och åka till Dansbandsveckan i Malung och jobba lite. Hoppas kunna återkomma med en rapport därifrån i början av nästa vecka.

Trevlig helg!

 

Linda bengtzing på flyget

Linda Bengtzing och min dotter på flighten till Stockholm.

Håkan Hellström på Allsång på Skansen.

Håkan Hellström på Allsång på Skansen.

utsikt på Skansen

Skansen.

Vilda musen på Gröna Lund

Barnen åker Vilda musen på Gröna Lund.

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas