Annons
Annons

Senaste

Semester på mitt sätt!

dammsugare

Jag har valt att spendera semestern på ett lite annorlunda sätt i år.

Jag är ju ofta iväg på tillställningar som Melodifestivalen, konserter, tjejhelger, fotbollsmatcher, nöjesparker och liknande. Och reser ofta i jobbet. Och jobbar ofta. Och är liksom inte hemma. Och behöver liksom duscha, klä på mig och sminka mig varje dag. Man kan ju inte se ut hur som helst när man dricker champagne liksom 😉

Annons

Därför har jag valt att spendera min andra semesteromgång (den första omgången var jag ju i USA) på ett lite annorlunda sätt. Jag var visserligen iväg en sväng till vår stuga i Blekinge skärgård i torsdags och fredags. Och då blev det lite av allt möjligt (se bilder nedan).

Men sedan dess har jag bara gjort en enda sak.

Städat.

I ett par slitna shorts och ett linne (nej, ni får ingen bild på det).

Med håret på ända och utan smink.

Så himla skönt.

Jag har storstädat barnens rum, tvättat alla täcken och kuddar, skurat köket, köpt lite ny badrumsinredning, köpt lite nya utemöbler, kört lite Converse-skor i tvättmaskinen, skurat väggar, torkat av element och en massa andra roliga saker 😉

I morgon ska jag ge mig på det stora badrummet och senare i veckan hoppas jag hinna börja röja i källaren. Är visserligen bara ledig till på söndag men hoppas hinna ge mig på att sortera garderober och lite lådor också.

Det låter kanske märkligt men jag bara älskar att stöka omkring här hemma med musik på högsta volym och äntligen få gjort allt det där jag aldrig har tid med annars.

Det kommer att bli en toppensemester det här 🙂

Här kommer bilder från när jag gjorde annat än att städa i torsdags och fredags:

champagne

Jaja, lite champagne får jag ju ha. Det är ju ändå semester 😉

sola

Avkoppling i stugan.

skargarden

Båttur. Vi brukar kasta efter gäddor också men vi hade ny motor på båten så vi fick testköra den istället.

barnens-gard

Äldsta dottern hade kul på Barnens gård trots att hon varit där nästan varje år sedan hon var liten och kanske börjar bli lite stor för vissa saker 😉 Men vattenrutschkanorna i bakgrunden funkar ju alltid 🙂

kul-barn

Barnen hade kul i stora bollar på Barnens gård.

grisar

Alltid mysigt att klappa djur.

 

LÄS OCKSÅ

(20)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas