Annons
Annons

Senaste

Selfies är det nya autografblocket!

väggen

När jag var liten samlade jag på autografer. Sprang omkring med mitt lilla autografblock på diverse idrottstillställningar, konserter och skivsigneringar. Jag har fortfarande kvar blocken och idolkorten i en låda hemma.

Annons

Men de senaste åren har det blivit ”selfies” med kändisar som bytt ut autografjagandet. Det började lite smått med att jag tog nån bild här och där ihop med kändisar som jag antingen jobbade med eller stötte på i andra sammanhang. Sedan började jag sätta upp bilderna på en vägg på mitt kontor och det hela blev till en kul grej. Nu kommer kollegorna in och kollar väggen lite då och då för att se om det kommit upp någon ny bild 🙂

Eftersom jag var i väg och jobbade med Melodifestivalen i helgen (mer om det kan du läsa om du klickar HÄR) så blev det ett par bilder till att sätta upp på väggen. Snart får det inte plats fler 🙂

Här kommer ett urval av helgens ”jag-mötte-en-kändis-selfiesar”.

Alice_wilder

Med Ace Wilder efter att hon tagit sig direkt till final. Foto: sjfoto.se

DSC_1795a

Bara jag 🙂 Foto: sjfoto.se

Emil_Gullhamn

Med Emil Gullhamn från State of Drama. Foto: sjfoto.se

Fredrik_kempe

Med Fredrik Kempe.

Johan_Glans

Med Johan Glans.

Björn_Gustafsson

Med Björn Gustafsson Och Nour El-Refai på efterfesten.

Marie_Serneholt

Med Marie Serneholt.

Malin_bayard

Med Malin Baryard.

frisk

En ”äkta” selfie med Anders Frisk.

Oscar Zia

Med Oscar Zia. Foto: sjfoto.se

Outtrigger

Med Outtrigger. Foto: sjfoto.se

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas