Annons
Annons

Senaste

Se upp Skellefteå – nu kommer jag!

Melodifestivalen_Karlskrona

Lite dåligt samvete fick jag i morse när jag kom ner i köket. Min man hade nämligen köpt blommor till mig! Och jag som inte hade köpt något till honom…

Till barnen hade jag däremot köpt små presenter och jag överöstes av hjärtan i alla former av mina flickor! Den lilla nyckelringen på bilden nedan hade nioåringen själv varit och köpt för sina egna pengar. Hur gulligt är inte det!

Annons

I morgon (eller nästan mer i natt, taxin kommer 05.00…) beger jag mig till Skellefteå för att bevaka den tredje deltävlingen av Melodifestivalen. I vanlig ordning kan ni följa mig hela helgen om ni klickar HÄR »»»

Och har ni någon fråga som ni vill att jag ställer till någon av artisterna kan ni ställa den HÄR »»» så ska jag försöka få svar på den.

Trevlig Alla hjärtans dag och trevlig helg!

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas