Annons
Annons

Senaste

Se upp i spåret – här kommer jag!

Häromdagen gjorde jag något som jag inte gjort på 30 år! Jag ställde mig på ett par längdskidor och swischade iväg i en väldig fart. Eller, framåt gick det i alla fall. Förutom när jag fick kliva åt sidan för att släppa förbi barn och pensionärer som kom bakifrån i spåret….

Annons

Jag kunde riktigt höra Svt:s expert Anders Blomquist säga att det ”inte riktigt ser ut att vara något tryck i åkningen”. För att inte tala om stakningen. Det ser ju så himla lätt ut på teve!? Till och med sniglarna i skogsbrynet smålog lite när jag försökte staka mig fram…

Men jag ramlade inte en enda gång. Och då gav jag mig ändå på en backe som säkert var 5-10 meter lång och med en fallhöjd på ca 3 meter.

Och det var superkul! Det tyckte barnen också. Och eftersom det är oförskämt kallt för att vara i Skåne (-23 i morse, det är vi inte riktigt vana vid här kan jag säga…) och snön ligger kvar så blir det nog en tur i morgon igen. Här ska det övas på stakning! 😉

Sexåringen hade inga problem med åkningen - det måste varit bättre valla på hennes skidor 😉

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas