Annons
Annons

Senaste

Satsade pengar på sig själv och vann – ok eller inte?

Osvenskt och kaxigt skulle jag kalla det. Ishockeyspelaren Conny Strömberg spelade sig själv som poängkung i allsvenskan och vann. Både poängligan och pengarna. Egentligen är det ju inte tillåtet för idrottsmän- och kvinnor att spela på sig själva eller sina lag, men om man spelar på att man ska vinna kan det väl inte missgynna någon? Förutom motståndarlagen då…  Det är klart att domare inte får tippa resultat och att man som exempelvis hockey- eller fotbollsspelare inte kan tippa att man ska förlora. Men att tippa sig själv som vinnare visar ju bara att man tror på sig själv och sitt lag. Inget fel i det tycker jag. Vad tycker du?

Annons

Är det okej att idrottsutövare satsar pengar på sig själv eller sitt lag?

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons

 • Marle

  Givetvis är det fullständigt oetiskt att tippa på sig själv. Framförallt om det rör sig en lagsport. Man kan bara tänka sig hur många målchanser som gått förlorade då han haft vadet i bakhuvudet och agerat i eget intresse först.

 • Johanna

  Ja, det har du lite rätt i. Tänkte inte på det. Men hans kollega i Örebro, Henrik Löwdahl, kom på fjärde plats i den allsvenska poängligan så lite schysst måste han ju ändå ha varit? 😉

 • Micke B

  Nu var det väl just poängligan och då spelar det ju ingen roll om han gör målen själv.

 • Johanna

  Det är så sant så 🙂


Annons

Senaste från allas