Annons
Annons

Senaste

Samma Johanna, annat namn, annan plats

andreas-johnson

Festival-Johanna och Andreas Johnson när Melodifestivalens artister presenterades i höstas.

Då kööör vi igen!

Ni som har hängt med här ett tag vet att jag ”försvinner” lite en gång om året.

Nu är det dags igen.

Från och med i dag blir jag Festival-Johanna med hela svenska folket. Eller… i alla fall med alla som läser Allas Melodifestival-sajt (som du hittar här).

Annons

Just nu sitter jag på ett tåg på väg till Göteborg för att kolla in den första deltävlingen och se om Eric Saade kommer att infria alla förväntningar. Han har ju faktiskt sagt att han är sugen på att vinna hela Eurovision… så då får han väl börja med att vinna mellon 🙂

Sex veckor håller cirkusen som vanligt på. Och även om jag jobbar lite dygnet runt ibland så hoppas jag kunna spana in lite skidor på olika hotell runt om i Sverige under resans gång. VM i Falun vill man ju liksom inte missa.

Bara jag inte råkar ut för en likadan tv som i Karlstad för två år sedan. Det går faktiskt helt bort… 😉

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas