Annons
Annons

Senaste

Saker jag kommit underfund med under semestern. Del 1

Jag har hittat min tvillingsjäl. Det är David Hellenius. Det måste vara David Hellenius.

Det var när jag lyssnade på hans sommarprat i P1 som jag kom fram till detta. Titta bara här:

1. Han spenderade, liksom jag, otaliga timmar av barndomen inom teaterns värld. Både bakom kulisserna och med att se samma föreställning om och om igen.

Annons

2. Vi har båda anlag för hypokondri.

3. Vi är båda pendanter. Man kan inte ha folk på middag och sedan gå och lägga sig utan att ha plockat undan. David kan till och med smyga upp mitt i natten för att plocka in i diskmaskinen…

4. Vi är nog lite kolltrollfreaks också. Vi måste kolla så att dörrar verkligen är låsta och att allt är avstängt innan vi går hemifrån. Jag citerar David (på ett ungefär): ”Ibland kan jag till och med sparka undan kontakten till strykjärnet för att jag tycker att den ligger lite för nära eluttaget”.

Själv hade jag en period när jag inte var riktigt säker på att jag kunde slänga kaffesumpen i soporna när den var riktigt varm – tänk om något papper kunde ta fyr? Haha – det är helt galet – jag vet.

Men som David också säger: Alla som är likadana vet exakt vad vi pratar om. Ni andra, ni kommer aldrig att förstå.

5. Det här är egentligen det mest märkliga tycker jag. Jag var helt övertygad om att jag var ensam om det. När vi var barn och skulle gå och lägga oss så läste vi inte böcker eller lyssnade på musik. Nej, vi lyssnade på Lindeman-historier med Hasse & Tage! Hand upp alla andra som också gjorde det… Någon?

Jag har redan träffat David en gång, när jag intervjuade honom för några år sedan, men då visste jag ju inte allt detta.

Jag tror att vi kommer att ha ganska mycket att prata om om vi träffas igen 🙂

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas