Annons
Annons

Senaste

Så mycket sport, så lite tid…

Min man hade stora planer för mig i helgen men jag var inte riktigt med på noterna…

Han hade tänkt sig att jag skulle måla väggarna i vardagsrummet. Det är fortfarande högst oklart varför han tänkte så. Jag kan inte minnas att jag vid något tillfälle den senaste tiden uttryckt någon som helst önskan om att måla… Hur skulle jag nu ta mig ur detta?

Annons

För mina helgplaner stavades i stället S-P-O-R-T. Som i skidskytte/alpint/längdskidor/simning/handboll. För jösses vad det var mycket att hålla reda på i helgen:

Handbollsdamerna: Vilken prestation! Jag ska vara ärlig och säga att jag inte tittade på inledningen av EM, och hade inte så stora förhoppningar. Men vilken vändning – vilka tjejer! Grattis till silvret!

Skidskytte: Mixedstaffetten är en märklig disciplin tycker jag. Egentligen. Jag tror det beror på att den körs så sällan. Men eftersom det alltid går så bra för Sverige (bland annat vinst igår!) så tänker jag om – den är nu en av mina favoritdiscipliner! 🙂

Alpint: Såg bara Anja Pärson och Patrik Järbyn i helgen. Anja-Patrik 0-1.

Simning: Therese Alshammar är fantastisk, det har sagts förr men det kan sägas igen.

Längdåkning: Är det bara jag som har svårt för att fokusera på hur det går i själva tävlingarna när man bara undrar vad som kommer att hända kring Petter Northug härnäst? Det var kul med ordkriget mellan Norge och Sverige. Ett tag. Lägg ner nu. Sååå himla speciell är väl Northug ändå inte?


Hur det gick med målningen?
Jodå, jag lyckades krångla mig ur det till slut (för denna gången, det är ju fortfarande inte målat). Men jag har skottat en massa snö hela helgen istället ;-).

P.S Det stod inte ”Bajen forever” i Lennart Johanssons pokal. Det stod ”Djurgården är bäst”. Lika roligt det om du frågar mig ;-).

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas