Annons
Annons

Senaste

Röda mattan istället för MFF och Zlatan

Röda mattan i väntan på alla artister...

I söndags, ungefär samtidigt som Zlatan blev ligamästare med sitt PSG och MFF förlorade mot Djurgården, befann jag mig i min lilla Eurovision Song Contest-bubbla. Vilket i stora drag gick ut på att jag frös så jag skakade när jag stod och bevakade alla Eurovision-artisternas entré på röda mattan utanför Malmö Opera inför invigningsceremonin. Men det var kul också såklart! Bilder från röda mattan hittar ni HÄR.

Annons

Efter ett par timmar i alldeles för tunn klänning var det dags för invigningsfest på Euroclub. Mycket mingel och en väldigt trevlig kväll/natt. Mer om efterfesten kan ni hitta HÄR.

Kvällens semifinal tänkte jag se från soffan men resten av veckan kommer jag mest att befinna mig ute vid arenan för att bevaka den andra semifinalen, och finalen på lördag såklart!

Jag träffade Christer Björkman i vimlet.

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas