Annons
Annons

Senaste

Robin kontrar med Zlatanbok

Får jag avslöja vad som hände på tv-inspelningen igår? Programmet sänds ju inte förrän på lördag… Men de sa bara att man inte fick videofilma eller ta upp ljudupptagningar. Och det gjorde jag ju inte… Däremot tog jag den här bilden innan inspelningarna startade. Den är även tagen innan jag såg skylten ”Fotografering förbjuden” på väggen bredvid mig…

Annons

Jag kan i alla fall avslöja att det var väldigt trevligt. Robin gjorde tyvärr inte en Zlatan. Men han visade upp boken han skrivit efter att Zlatan släppte sin… Dessutom drog han en del skämt, bland annat om Glenn Hysén. Och Peter Jöback sjöng fint. Nu har jag väl inte avslöjat för mycket? Ska bli kul att se hur mycket som kommer med. 1,5 timmes inspelning ska bli 28 minuter program…

I kväll blir det också fullt sport-tema på tv. Med fotbollsmatchen mot Danmark klockan 19, följt av Skavlan med Björn Ferry och Tarjei Bö kl 21. Kvällen är räddad. Om man nu är sån. Och det är man ju.

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas