Annons
Annons

Senaste

Reklam och skryt

Kommer ni ihåg att jag blev intervjuad och fotograferad för ett tag sedan? Nu har det reportaget börjat ta form. Jag kan följa alla sidor som görs i Allas via ett datorprogram som heter ”Planner”. Och i just det här numret, nummer 31, är jag och min man med.

Annons

Dessutom finns ett superbra reportage som heter ”KuriOSa från A till Ö” med roliga, intressanta och tokiga minner från OS genom tiderna som min duktige kollega har gjort.

I samma nummer kommer du även att hitta ett reportage om cyklisten Emma Johansson som berättar om den otäcka bilolyckan hon var med i. Ett riktigt sportnummer av Allas med andra ord! Eller, ja, fem sidor sport i alla fall 😉

Missa inte det – i butik den 26 juli!

 

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas