Annons
Annons

Senaste

Radion blev min räddning. Igen…

Radio

Min radio i köket. Som ska bytas ut mot en dator när köket är renoverat 🙂

Den här dagen hade jag fasat för länge… Vi ska renovera vårt kök och började idag. Det ska inte bara bytas luckor utan ALLT ska rivas. Tak, väggar, rubbet… Men vi mjukstartade lite idag och jag tog snabbt första tjing på att tömma alla skåpen och packa ner i lådor. Vilket just idag innebar att teven i vardagsrummet, och därmed simningen, var nära. Och radion, och därmed sportradion, står i köket :-). Men man kan ju inte stå i köket hela tiden liksom så idag har jag utkämpat en kamp med resten av familjen (som alltså inte bryr sig om sport ALLS). Varje gång jag lämnade köket skruvade de ner radion, en gång när jag varit ute en sväng var den till och med stängd (misstänker starkt min käre make här…). Jag skruvade upp/satte på den igen. De skruvade ner. Och så vidare…

Annons

Men ingen kan i alla fall säga att jag inte jobbat hårt idag. Och trots familjens tysta protester så hörde jag alla fantastiska medaljlopp i simning, MFF:s sköna vinst och att HIF bara spelade oavgjort mot Göteborg :-). Dessutom har det tydligen gått bra inom både basket och orientering i helgen? Vill inte påstå att jag är vansinnigt intresserad av varken basket eller orientering men grattis! Och Anders Gärderud är ju alltid trevlig att lyssna på…

Att min man fortfarande inte kommit på varför jag så gärna lagar komplicerade recept som tar lååång tid att laga på helgerna kan jag inte förstå… men om någon frågar så har jag faktiskt slitit hårt i köket hela dagen. 😉

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas