Annons
Annons

Senaste

Patrik Forsberg och Prins Förvirrad

Jag kan inte hjälpa det. Jag gillar Idrottsgalan. Jo, jag läser vad alla tycker och vad alla tidningarna tycker och hur pinsamt dåliga Svt var och allt det där. Men jag gillar fortfarande Idrottsgalan.

Annons

Galan är ju liksom till för att hylla idrottsmännen och -kvinnorna. Och minnas sportåret som varit. Och frossa i alltid lika snyggt redigerade klipp från Svt. Och ta sig en närmre titt på hur folk ser ut när de inte har gevär på ryggen, flytväst, baddräkt, is i skägget eller hjälmfrisyr.
Allt annat runt omkring är väl mest bara till för att man ska hinna sätta på kaffe eller springa på toa? 😉

Det värsta tycker jag är publiken. Jag har skrivit om det tidigare (här) och jag kan skriva det igen. Lite mer skratt hade inte skadat! Även om många punkter på programmet var bedrövligt pinsamma (Patrik Forsberg – snälla!) så fanns det faktiskt skämt och kommentarer som förtjänade lite mer cred.

De där Bajen-killarna från Café Bärs var ju roliga! Och Prins Carl Philips lilla ”tal” när han skulle presentera Lisa Nordén. Hahaha. Mer förvirrad person fick man nog leta efter på galan igår (i alla fall innan efterfesten började).

Och när galan hyllade de sportprofiler som lämnade oss förra året blev jag påmind om den fantastiska dokumentären om Sixten Jernberg som Svt visade i december. Har du inte sett den så har du två dagar på dig att göra det här. Riktigt, riktigt bra.

Jag tyckte helt enkelt att det var en bra gala. Det tyckte nog Lisa Nordén också 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas