Annons
Annons

Senaste

Påskroligt och påskoavgjort och påskägg

Jag ska tydligen inte måla påskägg. I alla fall inte sådana med MFF-loggor och fotbollar på. 2011 när jag gjorde det så förlorade MFF och i år blev det oavgjort… Nästa år skippar jag det helt så vinner vi säkert! Fast jag tycker att årets upplaga blev mycket bättre än förra gången (här kan du se dem) Eller hur? 🙂

Annons

Annars har jag haft en härlig påsk, som jag firade med familjen i stugan i Blekinge. Massor av snö var det också… Och just nu, lagom till att snön äntligen försvunnit och våren är på väg här i Malmö så ska jag börja packa för… en skidresa till Sälen…

Eftersom jag och min familj aldrig åkt skidor så sysselsätter jag mig mest med att försöka låna ihop glasögon och kläder och grejer just nu. Det är så roligt när folk säger: ”Du kan åka i dina vanliga överdragsbyxor”. Jo, det går säkert bra. Problemet är att jag inte äger några ”överdragsbyxor”. Sist jag hade sådana var typ när jag var 10 år… Har aldrig riktigt förstått det här med att vistas ute längre stunder om det är blött/snöigt/jättekallt 😉

Så det kommer att bli en intressant resa det här…. Men jag kanske älskar att åka skidor och susar fram som värsta Anja Pärson, vem vet 😉

Sommarstugan blev vinterstugan...

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas