Annons
Annons

Senaste

Paolo går på knock i köket

Foto: Johanna Svan

Det var kändisar överallt. Mat och hälsa ligger uppenbarligen många offentliga personer varmt om hjärtat. Charlotte Perelli, Anna Skipper, Babben Larsson, Blossom Tainton-Lindqvist och Laila Bagge Wahlgren är bara några av alla kända svenskar som på något sätt medverkar på antingen ”Det Goda Köket” eller ”Allt för hälsan” i Stockholm i helgen.

Annons

Och sen har vi ju de ”gamla” sportprofilerna på plats såklart. Förra året kunde vi se Glenn Strömberg koka pasta. I år lagar Paolo Roberto maten och Kajsa Bergqvist väljer viner. Det är en härlig historia med Kajsa tycker jag. Under alla sina resor världen runt började hon intressera sig för viner när hon var ledig från träningen. Hon åkte runt och provsmakade (och spottade får man hoppas :-)) på vingårdar när hon fick en stund över. Nu är hon utbildad sommelier och har startat ett eget företag som importerar viner. Jag har faktiskt varit på en vinprovning med Kajsa en gång, hon är väldigt duktig och brinner verkligen för det hon gör.

Och Paolo har ju sitt Italienska påbrå som satt igång honom på mat. Tyvärr hann jag inte stanna för att se vad han lagade för gott i kväll, det får bli nästa rond. 🙂

Här kommer några bilder till från idag, trevlig helg!

Kajsa pratar vin. Foto: Johanna Svan

Blossom startade invigningen av Allt för hälsan med en rockring. Foto: Johanna Svan

Poledancing var också ett inslag på invigningen av Allt för hälsan...

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas