Annons
Annons

Senaste

Padel – den nya heta kändissporten

padel

Kändisarna har hittat en ny favoritsport. Glöm tennis och golf – nu är det padeltennis, eller kort och gott padel som det kallas, som gäller. På kort tid har padel blivit kändisarnas nya favoritsport. Flera svenska kändisar som Zlatan, Måns Zelmerlöw, musikproducenten Max Martin och TV-profilerna Jesper Hussfelt och Patrick Ekwall spelar den nya trendsporten.

Annons

I Stockholm har Björn Borgs gamla hemmaklubb SALK Tennis Park, vid Brommaplan, precis öppnat en toppmodern padelbana där kändisarna regelbundet spelar. Här spelar Zlatan, Måns Zelmerlöw, Max Martin, Jesper Hussfelt, Patrick Ekwall, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Jonas Björkman med flera. Intresset för padeltennis sprider sig över Världen och nu även över Sverige. Idag är padeltennis en av världens snabbast växande sporter med över 13 miljoner utövare runt om i världen.

Sportjournalisten och tv-profilen Jesper Hussfelt, som precis kommenterat U21-EM för TV4/TV12 har fastnat för padeltennis och spelar så fort han får en chans.

– Jag älskade padel direkt. Jag fick den där känslan man fick som barn när pappa ropade att det var dags att komma hem och man inte ville sluta. Den känslan, säger Jesper Hussfelt.

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas