Annons
Annons

Senaste

På Yoga med delfiner i Las Vegas!

delfiner_busar

På Hotel Mirage i Las Vegas finns något väldigt unikt. Man kan ta en yogaklass i sällskap av delfiner.

I vanliga fall är jag inte glad för delfiner (eller andra djur) i fångenskap. Men just dessa delfiner är delfiner som Sigfried och Roy räddat från hemska förhållanden och som, enligt instruktören, inte hade klarat av att placeras ut i det fria igen.

Annons

Vi var på plats på hotellet redan vid 7 på morgonen och började med kaffe och lite frukost inne på deras spa. Sedan hämtade yoga-instruktören oss och vi fick en privat visning av Sigfried och Roys Secret Garden och bekanta oss lite med delfinerna.

Sedan gick vi ner i ett rum under bassängerna för att göra vår yoga. I rummet fanns tre stora fönster ut mot delfinernas bassänger. Och enligt instruktören är detta en win-win-situation. Vi människor mår bra av att vara nära delfiner, det sätter igång produktionen av lyckohormon ordentligt. Och undersökningar visar att delfinerna gillar yoga-ställningar och mår bra av att se oss göra dessa.

Hur det är med den saken vet jag inte men delfinerna var i alla fall väldigt intresserade av oss, de tittade på allt vi gjorde och busade utanför fönsterna.

Det kändes nästan som att det var jag som var i en bur och dagens attraktion, istället för tvärtom 🙂

Och det var liiite svårt att koncentrera sig på själva yogan. Det fanns ju så mycket annat att titta på. Men det var helt okej, instruktören var van vid det om man säger så 🙂

secret_garden_mirage_vegas

Secret Garden på hotel Mirage i Vegas.

spa_las_vegas

Mysigt spa.

yoga_delfiner_las_vegas

Yoga-rummet.

yoga_med_delfiner

Nyfikna delfiner.

delfiner delfin_las_vegas delfin

 

 

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas