Annons
Annons

Senaste

På tur på TUR

Här är jag i Vietnam.

Här är jag i Vietnam.

Nu har jag varit ute och rest igen. Vietnam, Grönland och Thailand är några av platserna jag besökte i torsdags och fredags. Fast tyvärr bara på resmässan TUR i Göteborg…

Det är egentligen inte klokt att jag utsätter mig själv för att gå på sådana tillställningar, jag blir ju bara sååå sugen på att resa! Nej, skämt åsido, så är det väldigt trevligt och eftersom jag är reseredaktör här på Allas så passar jag på att träffa kontakter och få en massa inspiration inför kommande artiklar i pappers-Allas!

Annons

Sedan är det ju såklart synd att jag inte har möjlighet att besöka alla spännande resmål själv. Men jag var faktiskt på en informationsträff om Bornholm, jag har inte varit där sedan jag var barn och det verkar himla trevligt. Dessutom väldigt nära för oss som bor i Skåne. Så en tur dit hoppas jag hinna med i sommar!

Här kommer ett par bilder från mässan!

bild1

Som vanligt var jag framme och skrev lite på anslagstavlan 😉

Jan_Gildam

Den danska kocken Jan Gildam serverade goda specialiteter från Bornholm. Jan Gildam är bland annat känd från det danska tv-programmet ”Storrygeren”, där den experimenterande kocken röker både fisk, grönsaker, bröd och desserter.

bild3

Det fanns ostron från Grebbestad också att testa, för 30 kr styck. Jag hade aldrig provat det förr och var ganska skeptisk men en vän och kollega som jag sprang på insisterade på att få bjuda mig på ett och helt plötsligt…

bild4

… hade det slunkit ner. Visserligen ihop med citron och tabasco men ändå. Inte så dumt faktiskt 🙂

bild5

På Cuba rullades det cigarrer.

bild6

Och på Borneo dansades det.

bild7

Här är jag på Island.

bild9

Jag var ju tvungen att hälsa på pingvinerna på Antarktis också.

bild8

Man kunde testa att köra segway på mässan. Ytterligare en ny erfarenhet för mig. Väldigt kul! Men svårt och lite skakigt så här första gången 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas