Annons
Annons

Senaste

På fest i Rådhuset och där rök min ”ledighet”

Jag fick gå på röda mattan in i Rådhuset i Malmö igår. Och det stod ”vakter” från Malmöhusgardet på rad. Kändes riktigt häftigt!

Jag var där eftersom kommunen anordnade en välkomstfest för Melodifestival-cirkusen. Och jag hade aldrig varit inne i Rådhuset förr så det var riktigt spännande. Vilka fantastiska lokaler! Längre ner kan du se lite bilder från kvällen.

Annons

Jag hade annars tänkt vara lite ”ledig” från Melodifestivalen i helgen men nu blir det inte alls så. Jag hade redan köpt biljetter till familjen ikväll så att barnen också får vara med på ett hörn. Sedan när vi var och handlade i går hörde jag plötsligt mitt namn i högtalarna i affären! Då hade barnen anmält mig till en schlager-frågesport! Och så vann jag! Fyra biljetter till lördagskvällens föreställning!

Så det blir en hel del mello för mig ändå i helgen kan man säga 🙂

Denna helgen är det dock inte jag som rapporterar på Allas festivalblogg, men vill du följa min kollega och se vad som är på gång kan du göra det HÄR.

Trevlig helg!

Camilla Henemark var på strålande humör.

Det var ingen dålig buffé de hade dukat upp.

Och naturligtvis bjöds det på skånsk spettekaka.

Jag stötte på Henrik Jonsson i vimlet.

Kristallkrona i jätteformat!

En av vakterna.

 

 

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas