Annons
Annons

Senaste

OS-summering del 2 – det här med tv-kanalerna och reklamen…

Ni vet ju alla hur irriterad jag var över att jag inte skulle få se OS i Svt. Och hur irriterad jag var över att jag knappt skulle få se något alls eftersom jag inte har så väldans många av Viasats kanaler. Och hur irriterad jag var över att det skulle blandas in reklamavbrott i mitt OS-tittande. Handen på hjärtat var jag väl även lite irriterad över att jag inte skulle få se vilken kofta André Pops valde de olika tävlingsdagarna.

Annons

Hur blev det då till slut?

Viasat-kanalerna. Jodå, jag köpte Viaplay. Och var nöjd med det. Smidigt att kunna titta på flera tävlingar samtidigt. Smidigt att kunna titta i telefonen när jag satt på ett tåg eller befann mig någon av barnens aktiviteter.
Inte så smidigt: Att det inte gick att se någonting i efterhand eftersom sidan (både i datorn och i appen) skrek ut hur det hade gått innan man hade lyckats hitta det man ville se en repris av just för att man inte visste hur det hade gått och för att man gärna hade velat se det med egna ögon. Tips till Viaplay: När det gäller appen – skapa en egen app för bara repriser – där ni inte behöver avslöja resultaten i förväg.

Reklamavbrotten. Störde mig inte ett dugg faktiskt. Det fanns väl lite felmarginal men generellt var det välplanerat och, framför allt, föredömligt korta reklampauser. Se och lär TV4.

Programledare och kommentatorer: Både ja och nej. Absolut godkänt men det är ju ändå något visst med de röster man hört i så många år i framför allt skidor och alpint. Och även om Anette Norberg ju är extremt kunnig inom Curling så saknades Katarina Hultling lite grand. Samma med skidskyttet. Det är inte samma sak utan Christer Ulfbåge och Kalle Grenmark. Sedan var å andra sidan experterna som Anja Pärson och Per Elofsson väldigt bra på många sätt.

Och alla programledarna gjorde vad de skulle. Utan André Pops-koftor. Jag var väldigt skeptisk till Carolina Klüft från början men jag tyckte hon fixade det bra. Och eftersom hon ju inte är vinteridrottare själv så tyckte jag hon ställde bra, och relevanta, frågor.

Så på det stora hela så är jag inte riktigt lika irriterad längre kan man säga. Fast jag tycker fortfarande att Svt ska köpa tillbaka kalaset nästa gång de får tillfälle 🙂

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas