Annons
Annons

Senaste

Ormar, Palm Springs, shopping och tv-inspelningar


Vår lilla roadtrip i USA fortsätter. När vi lämnade Los Angeles spenderade vi två dagar i mysiga lilla Palm Springs. Bland annat blev det en del shopping på en outlet i närheten och lite poolhäng.

I går bestämde vi oss för att åka en bit upp i bergen för att titta på linbanan som går till toppen av ett väldigt högt berg. Det var aldrig aktuellt att åka upp i själva linbanan av tre anledningar: Höjder är inte min favoritgren, det var väldigt mycket moln igår och eftersom berget är väldigt högt så hade man inte kunnat se så mycket där uppe genom molnen och det var dessutom väldigt dyrt.

Annons

Men det var väldigt fint på botten av linbanan också så vi bestämde oss för att gå en promenad. Dottern gick först och helt plötsligt skrek hon allt vad hon kunde och sprang ner för berget.

Hon hade träffat på en skallerorm…

Vakterna på området fattade direkt vad saken gällde när hon skrek och det tog inte många minuter innan de hade folk på plats som som tog hand om ormen. Men vi skippade promenaden ändå. Ormen hade kanske kompisar med sig… 😉

I dag körde vi till Las Vegas. En lagom tur på 4 timmar som tog typ 7-8 timmar eftersom vi hittade en outlet till och dessutom stannade till på ett par platser längs gamla route 66. Utanför en gammal 50-tals-diner hamnade vi dessutom mitt i en inspelning av en tv-show, tror den heter Sisters wives.

Det händer saker hela tiden här med andra ord.

Nu ska vi göra Vegas i ett par dagar, hotellet vi bor på är helt galet. Återkommer i ärendet 🙂

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!

Vill ni läsa mer om mina tre roadtrips i USA kan ni klicka HÄR »

                  

  

  

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas