Annons
Annons

Senaste

One Direction i Göteborg

one-direction

Det är alltid lika mäktigt att se konserter på Ullevi.

Förra veckan var jag i Göteborg. Jag var mest där för att min dotter och hennes kompis skulle gå och se One Direction på Ullevi. Men efterhand som dagen gick blev jag och den andra mamman lite sugna på att gå och se dem vi också…

Annons

Vi såg visserligen One Direction på Friends Arena i Stockholm förra sommaren och det kanske inte är den mest spelade gruppen på våra spotify-listor 😉 men en konsert är ju alltid kul. Speciellt på Ullevi!

Så vi skaffade biljetter i sista sekunden och det ångar jag inte en sekund. Det var riktigt bra! Vilken energi de grabbarna har, speciellt Harry Styles och Niall Horan!

Fler bilder och en liten film från konserten kommer längre ner.

Läs min dotters blogg och se hennes bilder (tagna på bra mycket närmre håll…) HÄR

Nu laddar jag för finalen i U21-EM ikväll 🙂

one-direction-gothenburg

Dottern klarade äntligen åldersgränsen för ståplats och stod längst fram nere vid de rödklädda värdarna på bilden här. Hon var väldigt nöjd med den platsen eftersom killarna gick ut på rampen där hon stod ett par gånger 🙂

one_direction

Göteborgshumor.

hotell-bellora

Vi bodde på hotell Bellora. Superfint hotell som jag kan rekommendera.

hop-on-hop-off

Dagen efter konserten blev det hop-on-hop off-buss i väntan på tåget hem. Så många gånger som jag varit i Göteborg och aldrig gjort det förr. Är man svensk måste man naturligtvis välja Göteborgska (Lasse Kronér och Göteborgshumor hela vägen…)

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas