Annons
Annons

Senaste

One day i Paris

Allt började så bra. Det liksom bara flöt på. Taxi kl 4.15 till stationen. Tåget kl 4.53 till Köpenhamns flygplats. Incheckning, säkerhetskontroll, inhandlande av frukost och ombordstigning på plan till Paris.

Annons

Framme i Paris blev det lite rörigt (strulig flygplats det där) men vi åkte buss, tog oss igenom passkontrollen, åkte hiss och åkte buss igen och kom till slut fram till gaten där vårt plan mot Minneapolis skulle avgå.

Bara för att få veta att planet var försenat!

Nåja, de hade en trevlig bar där vi parkerade oss i väntan på den nya avgångstiden. Som fortfarande funkade med vårt andra flyg från Minneapolis till Rapid City.

Eftersom flyget var försenat meddelades det i högtalarna att vi kunde hämta snacks och dricka vid gaten (”sandwich” betyder tydligen muffins och chips på franska) så jag gick dit.

Då hörde jag någon prata om att flyget skulle bli inställt. Jag frågade honom hur han visste det men han svarade bara att han hört det.

Alla stod snällt vid gaten och tittade på skyltarna men när min väninna (som bjudit oss på resan) fick höra om ryktet blev det fart på henne. Hon har varit med om detta förr…

Och även om det tog drygt en timme och diskussioner med både den ena och den andra så fick vi biljetter med ett annat flyg, till Atlanta. Så att vi i alla fall kommer till USA.

För det andra flyget blev inställt… Söndrig hydraulik (hur stavas det?) och inga reservdelar i Frankrike…

Sedan blir det lite pusslande med flighter hit och dit. Men jag hoppas vara framme i Deadwood om 20 timmar ungefär 🙂

Nu ska jag gå ombord på planet nedan 🙂

Ändring i efterhand: Nu ska de franska myndigheterna ”gå igenom” vårt nya plan så det blir också försenat….

Följ den spännande fortsättningen…

Jag är i baren i Paris så länge 😉

 

LÄS OCKSÅ

(21)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas