Annons
Annons

Senaste

Och barnen tycker jag är knäpp…

zlatan-taueringar

Kommer ni ihåg när jag skrev om konstnären som gör coola Zlatan-tavlor? När jag var i kontakt med honom tipsade han om att hans flickvän, Sandra Ahlman, också hade målat en Zlatan-tavla. Den på bilden ovan. Som föreställer Zlatans handled  där han har tatuerat in födelsedatum på sina familjemedlemmar och barn.

Annons

Och eftersom jag är som jag är så kunde jag bara inte låta bli att köpa den!

Just nu hänger den lite provisoriskt i sovrummet men vi flyttar i mars och då ska den få en bättre placering!

Äldsta dottern förstår humorn lite tror jag men yngsta dottern är ganska upprörd och tycker att jag får fortsätta ha den i sovrummet så att ingen annan ser den.

Vi får väl se var den hamnar till slut 😉

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas