Annons
Annons

Senaste

Ledsna barn och en ledsen avgående tränare?

Jag fick tårar i ögonen när jag läste om pojken som fick sin kväll förstörd på Swedbank Stadion igår. En tjej skrev på Facebook:

”Abrupt avslut på min present till brorsonen. Jag fick bära honom gråtandes därifrån, dels för att han blev livrädd, dels för att han inte fick se matchen han väntat på i flera månader.”

Annons

På ett annat ställe skriver en kille ironiskt att han vill tacka personen som kostade honom 2000 kronor och allt han fick var skrämda barn med sig hem.

Och det var garanterat inte de enda barnen som fick sin efterlängtade fotbollsfest förstörd igår…

Mitt i alltihop verkar det vara klart med Rikard Norling som ny tränare för MFF, enligt Sydsvenskan kommer han att presenteras på en presskonferens klockan tre idag. Det enda jag kan tänka på nu är: Var gårdagens ”match” Rolles sista för MFF? Det känns inte alls bra. Efter allt han gjort för MFF borde han få ett roligare avslut än så…

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas