Annons
Annons

Senaste

Nytt teveprogram – Sverige mot Norge!

Landskamp Sverige Norge

Vem är egentligen bäst, Sverige eller Norge? Nu ska det avgöras! Och jag pratar inte bara om VM i längdskidor som avgörs i Holmenkollen i Norge nästa år. Utan även om det nya teveprogrammet, ”Landskampen”, som TV3 ska spela in i vinter.

Annons

 

 

Thomas Wassberg

Enligt Expressen är det en hel del tunga namn som är tänkta att delta, bland annat Magdalena Forsberg, Peter Forsberg, Pernilla Wiberg , Per Elofsson och Thomas Wassberg. Och från Norge ryktas det att skidlegenden Björn Dählie ställer upp.

Programmet går ut på att idrottarna ska bo tillsammans och tävla mot varandra i olika vintersporter. Det kommer att bli hur kul som helst! Jag kommer absolut att följa programmet – jag älskar program som ”Mästarnas mästare” och ”Superstars”. Och nu när våra ”gamla” medaljplockare ska möta Norge blir det extra kul! Speciellt efter alla turer med pikar mellan norrmän och svenskar i längdspåren nuförtiden…

 

 

Pernilla Wiberg

Pernilla Wiberg

”Nu ska lillebror Norge en gång för alla sättas på plats”, skriver TV3 på sin pressida. Vi får väl se vad norrmännen, och Petter Northug, säger om det ;-). Jag säger: Heja Sverige!

 

 

 

 

Kommer ni ihåg Magnus Ugglas låt från Idrottsgalan 2010? Lite på gränsen tycker jag men ändå ganska kul…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas