Annons
Annons

Senaste

Nya spelare i Malmö FF

Anders Christiansen.

Anders Christiansen.

Den senaste tiden har två nya spelare presenterats av Malmö FF

Först Anders Christiansen som närmast kommer från från AC Chievo Verona. Den 25-årige mittfältaren har tidigare representerat Lyngby BK och FC Nordsjælland i danska Superligaen. Totalt har han gjort 127 danska ligamatcher och 5 Champions League-matcher. Han har också noterats för 23 U-landskamper och 3 A-landskamper – den senaste i mars 2015.

Annons

– MFF är Sveriges främsta klubb och har vunnit många titlar, säger Anders Christiansen till MFF. Det är en av orsakerna till att jag tackade ja. Jag älskar att vinna.

Och sedan Vidar Örn Kjartansson. Han kommer till MFF från kinesiska Jiangsu Suning FC. Den 25-årige isländske anfallaren vann skytteligan i norska Tippeligaen 2014 med 25 mål på 29 ligamatcher för sitt Vålerenga. I januari 2015 värvades han till Jiangsu Suning FC där han gjorde 13 mål på 35 matcher och vann den kinesiska FA-cupen och dess skytteliga. Vidar Örn Kjartansson var också en del av Islands framgångsrika EM-kvaltrupp och har totalt noterats för 7 A-landskamper i den isländska landslagströjan.

– Jag hade erbjudanden från klubbar runt om i Europa men Malmö FF var den mest spännande klubben, säger Vidar Örn Kjartansson till MFF. Jag har bara hört bra saker om Malmö FF. Det är en storklubb med fantastiska supportrar och jag ser fram emot att spela inför dem och förhoppningsvis vinna ligan,

Båda spelarna har kontrakt till 2018.

Vidar Örn Kjartansson.

Vidar Örn Kjartansson.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas