Annons
Annons

Senaste

Nya exklusiva objekt till MFF-samlingen

Två nya konstverk kommer snart att förgylla min vägg här på jobb. Och konstnären är min superduktiga dotter. Kommer ni ihåg pärlplattan? (Om inte så hittar du den här) Nu har hon slagit till igen. Med de fantastiska MFF-teckningarna nedan. Visst är hon bara för gullig? Eller borde jag bli bekymrad när alla andra barn ritar bilar, prinsessor, blommor och andra helt ”vanliga” objekt medan min åttaåring alltid lägger till något sportrelaterat…? 😉

Annons

Och medan vi MFF-fans grämer oss lite över måltorkan kan vi i alla fall glädjas över att Malmös damer leder damallsvenskan. Alltid något. Ska bli spännande att se om bägge lagen lyckas försvara gulden från förra säsongen…

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons

  • Alexandra Kaa

    Vi föds himmelsblå, inget man kan göra något åt… Haha 🙂

  • Johanna

    Haha Alexandra. Så är det kanske :-). Fast jag hävdar även att min uppväxt har lite med det hela att göra, även om mina föräldrar inte alltid håller med 😉
    https://johanna.allas.se/varfor-blir-man-sportintresserad/


Annons

Senaste från allas