Annons
Annons

Senaste

Nya äventyr i USA!

deadwood i USA

Så här ser det ut i Deadwood där jag landar någon gång på fredag.

Jag firar med ett äventyr! Som börjar på fredag.

Jag kunde inte önskat mig en bättre ”inför semestern-uppladdning” än att Malmö FF säkrade det allsvenska guldet. Dessutom hinner jag se matchen Sverige-Ryssland på torsdag och sedan kommer jag hem lagom till nästa Champions League-match för MFF.

Annons

Men däremellan blir det äventyr!

Kommer ni ihåg att jag skrev (här) att jag blivit bjuden på en resa för att fira min väninna men inte visste var jag skulle?

Nu vet jag det.

Jag ska till USA!

Mycket mer än så vet jag fortfarande inte. Mer än att första stoppet blir staden Deadwood i South Dakota. Sedan kan vad som helst hända.

Det ska bli hur kul som helst!

Så nu loggar jag ut ett tag för att försöka packa. Det är inte helt lätt när man inte vet var man ska. Största megaväskan är lånad och i den ligger än så länge bara halsduk, vantar, mössa och en… bikini! Det gäller ju att vara förberedd på både det ena och det andra.

Så nästa gång ni hör från mig blir det antagligen från USA. Ska försöka göra ett par uppdateringar direkt från äventyret 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(25)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas