Annons
Annons

Senaste

Nu vet jag i alla fall vem jag hejar på

Mina väninnor tyckte att jag var lite kuslig som kunde förutse vad som skulle hända. För helt plötsligt sade jag: Nej, nu får jag ställa ölen under stolen så jag kan resa mig upp och applådera ordentligt när MFF gör mål. Och typ tre sekunder senare gjorde MFF mål!
Synd bara att vi skulle förlora på straffar men jag även om det var ganska tydligt att Milan gick på halvfart fick MFF en trevlig träningsmatch mot bra motstånd inför den viktiga matchen mot Dinamo Zagreb på onsdag. Många fick chansen (jag kunde inte riktigt hålla reda på alla byten men läste någonstans att det var 14!) och flera av dem spelade riktigt respektlöst mot sina idoler. Kul!

Annons

Och tifot till Zlatan – haha – så himla roligt. Det verkade som han uppskattade det också.

Och så fick jag svaret på frågan från i fredags. Då hade jag ju lite funderingar på vem jag skulle heja på – MFF eller Zlatan. Det gav sig ganska snabbt, jag hejade bara på MFF. För, som en väninna skrev på Facebook idag, Det finns blått ett lag. 🙂

Note to self: Det är trevligt att gå på puben och ta en öl efter en match. Det är inte lika trevligt att stiga upp och gå till jobb dagen efter…

Zlatan på "himmaplan".

Synd att inte detta resultatet stod sig...

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas