Annons
Annons

Senaste

Nu tar TV4 upp kampen mot Vinterstudion

Ingen gillar väl reklamavbrott. Men reklamavbrott i sportsändningar är det värsta jag vet. Jag har inga problem med att Svt:s sportsändningar ”sponsras” av olika företag – om det är ett alternativ till att jag ska behöva betala mer tv-licens kan jag absolut leva med det. Men reklamavbrott? Nej. Tack.

Annons

Men nu när TV4 köper på sig mer och mer av sporten så kommer det att bli den bistra sanningen. Under elva veckor i vinter ska de köra något som heter ”Sportcentralen” på helgerna. Och det är där årets världscup i skidskytte och VM i skidskytte kommer att visas… Nu vill jag inte slå ner på programmet innan jag faktiskt har sett det men jag är skeptisk.

Återstår att se om de kan lösa det på något smidigt sätt eller om det blir som med friidrotten, att de spelar in, spelar upp och kallar det live fast man redan sett vad som hände på Eurosport under reklampausen…

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas