Annons
Annons

Senaste

Nu RASAR alla mot Malmö

Redan när Loreen vann Euorovision Song Contest reagerade jag på att en av programledarna sa (skrek) ”Vi ses i Stockholm 2013!” (fast på knackig engelska då).

Varför skulle det vara så självklart att finalen 2013 skulle gå i Stockholm?

Annons

Och nu, när det blev Malmö som får arrangera ESC, så RASAR ”hundratals fans” ute i Europa för att de redan bokat flyg till, eller hotell i, Stockholm.

???

Hur kan man boka sånt innan man vet var ett evenemang ska hållas?
ESC har gått i Sverige tre gånger tidigare. En gång var det i Malmö. En gång var det i Göteborg. En gång var det i Stockholm. Med tanke på detta kan det väl inte kommit som en jätteöverraskning för de Europeiska fansen som kan sin schlagerhistoria?

Någon på Aftonbladet skriver dessutom: ”Malmö är fantastiskt trevligt. Men arenan ligger så långt bort från civilisationen att man blir galen.”

???

Det tar ett par minuter från Malmö C till arenan. Och på andra hållet pratar vi  typ 15 minuter till Kastrup/Köpenhamn. Det är ju verkligen långt från civilisationen.

Men bara rasa på ni.

Sen när ni är färdiga med det är ni hjärtligt välkomna till den stora Eurovision-festen i Malmö!

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons

  • Själv struntar jag helt och hållet i ESC, det har blivit så himla intetsägande med åren. Men Malmö… alltså, jag har ingenting emot staden, de delar som jag har besökt har varit mysiga… när vi har tagit oss fram! Avstängda gator, enkelriktat, gågator på ologiska ställen… inte direkt lätt när jag och en arbetskamrat skulle dit och jobba för en månad sedan, vi höll på att bli galna! Haha!

  • Det HAR varit mycket vägarbeten och konstigheter i Malmö de senaste åren. Jag, som brukade köra bil i stan ganska ofta, väljer faktiskt bussen mer och mer. Hoppas att de snart blir färdiga – då blir det säkert jättebra! 🙂


Annons

Senaste från allas