Annons
Annons

Senaste

Nu måste vi reda ut vem som är sexigast (ironi)

Är det här frågan som kommer att dela Sverige (eller i alla fall den här bloggens läsare) i två läger?
För visst känns det otroligt viktigt att reda ut vem som är Sveriges sexigaste fotbollsspelare? (Jag pratar såklart om herrarna för jösses vilket liv det hade blivit om det var damer det handlade om. Och ja, jag är ironisk när det gäller viktigheten men eftersom jag alltid får höra hur svårt det är att vara ironisk i text så skriver jag ut det. För säkerhets skull.)

Annons

Någon tyckte i alla fall att det var dags att reda ut denna fråga och då kan vi konstatera att Olof Mellberg vinner över Zlatan. Va? Hur är det möjligt? (Ironi igen, bara så ni vet). Mellberg fick hela 35% av rösterna, Zlatan bara 24%.

Varför gör man en sån här undersökning (förutom för att få uppmärksamhet i denna bloggen)? Vem bryr sig?
Mellberg får vara hur sexig han vill för min del bara han tar hela sin sexiga kropp och ser till att Holland inte får göra ett enda mål när jag ska upp till Stockholm och se Sverige-Holland den 11 oktober.

Tycker du att jag har helt fel? Är detta undersökningen du gått och väntat på?
Då kan du läsa hela det spännande resultatet på mötesplatsen.se som i samband med denna stora nyhet (lite ironi, men ni börjar hänga med nu va?) passade på att skriva formuleringar i stil med ”Zlatan Ibrahimovic må vara nummer ett på planen, men de flesta tjejer vill hellre få kontakt med sexige Mellberg” och ”Inget är så vackert att se som 11 män i blågula kläder som kämpar för Sveriges ära”. Jag håller med. Det är vackert (ironi eller inte? Döm själva). 😉


LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas