Annons
Annons

Senaste

Nu blir det reklamfilm! (eller heter det reklamblogg?)

Vill du ha alla nyheter på ett och samma ställe? Då måste jag tipsa om en ny app som heter Omni där du får just det.

Jag har varit en så kallad ”Beta-testare” nu i ett par månader och i dag lanseras appen för alla som vill ha den. Gratis.

Annons

Omni är ju inte riktigt lika intressant som Zlatan unplugged såklart 😉 Eller jo, den är nog ännu bättre.

Här samlas nyheter från de största tidningarna i Sverige, som korta notiser, sedan kan man välja att klicka sig vidare in på de artiklar som man tycker verkar intressanta.

Fast det som jag tycker är bäst är att jag kan ”ställa in” appen efter mina intressen och på så sätt styra vilka nyheter jag får upp när jag öppnar appen.

Eftersom den är gratis är den såklart reklamfinansierad, vilket blev ganska påtagligt för mig för ett tag sedan. ”Sportavdelningen” var liksom i gul färg när jag började testa appen. En dag när jag öppnade den så var sporten helt plötsligt grön? Efter ett tag upptäckte jag varför. Spelbolaget Unibet stod som avsändare. Och de har ju grön logga…

Nåja, det är väl sånt man får leva med nuförtiden. När till och med OS sänds på reklamkanaler (nej, jag har fortfarande inte kommit över det…). Och de är inte ens gratis fast de är reklamfinansierade…

Sen finns det en annan bra sak med Omni. Min duktiga lillasyster jobbar där, som försäljningschef. Det enda som är tråkigt med att hon jobbar just där är att hon på grund av det bor i Stockholm så jag kan inte träffa henne så ofta. Men lycka till med lanseringen söta syster!

Min andra lilasyster bor och jobbar också i Stockholm. Och nu när jag gjort reklam för min ena systers jobb så måste jag ju nämna andra systerns jobb också. Hon jobbar på Blocket. Så, då var det också nämnt.

Och i helgen ska vi tre systrar ses! För på fredag åker jag och min mamma upp till Stockholm för att åka på, håll i er, en fiskekryssning med TallinkSilja.

En av mina kollegor Martin Falklind, chefredaktör på tidningen Fiskejournalen, är initiativtagare och får ni någon gång möjlighet att lyssna på ett föredrag av honom – gör det!
Han är en otrolig berättare och man behöver egentligen inte vara speciellt intresserad av fiske för att uppskatta hans humoristiska, men ändå allvarliga, berättelser om fiske och miljön på vår jord.

Då ska vi se.

Omni
Zlatan unplugged
Unibet
Blocket
TalinkSilja
Fiskejournalen

Reklam för sex olika företag i ett och samma blogginlägg. Bra jobbat va? Snart återgår vi till ordningen. Och då gör vi bara reklam för MFF och Zlatan 😉

Och lite för Svennis självbiografi som du får möjlighet att vinna lite senare idag – håll utkik!

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas