Annons
Annons

Senaste

Nu är jag ute på okänd mark igen

Jag har slagit någon slags rekord på senaste tiden. Rekord i att göra saker jag aldrig gjort förut.

Det började med längdskidåkningen. Och det var ju så roligt att jag gjorde om det igen.

Men nu har vi ingen snö kvar här i Malmö, vilket kan ha fått mig till göra sak nummer 2 jag aldrig gjort förut:

Annons

Boka en resa till Sälen för att åka skidor. Utför! Jösses – hur ska det gå?!

Sak nummer 3: Bevaka Melodifestivalen. Nu är det avklarat!

Sak nummer 4: Jag har köpt ett årskort på ett gym. Eftersom jag känner till hur min träningsmoral är lite, hur ska vi säga…, upp och ner, så har jag aldrig vågat göra det förr. Kan lätt bli utslängda pengar… Men nu ska jag vara både tärna och toastmaster på ett bröllop i sommar så jag har bestämt mig för att ta mig samman så att jag kommer i tärnklänningen. Har redan varit på gymmet två gånger faktiskt. Fast jag har inte testat själva gymmet än. Att springa på löpband är väl också bra? 😉

Sak nummer 5: Jag har aldrig varit i norra Sverige. Men så kan jag inte säga länge till för idag bokade jag en resa till Skellefteå. För mig är det väääldigt långt upp och det ska bli jättekul!

Jo, jag ska dit för att bevaka Melodifestivalens tredje deltävling – hoppas ni hänger med mig på Allas festivalsajt då! Denna helgen är det min kollega Charlotte som rapporterar från Göteborg. Själv kommer jag att ha fullt upp med alpina VM och skidskytte-VM 🙂

 

 

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas